17 okt. 2010

Gulsvart Iphonefodral

Jag har virkat ett till Iphonefodral. Det är riktigt roligt, samtidigt som det tar lagom lång tid... Jag har massa med roliga idéer..så det lär nog bli fler!
Kan ni gissa vilket lag som den blivande ägaren håller på?
Kram från mig!

15 okt. 2010

Virkat Iphonefodral

Oj oj oj vad tiden går! Det sista veckorna har försvunnt i ett huj! Det har varit väldigt mycket att göra på alla fronter så pysslandet (och därmed också bloggandet) har det inte riktigt funnits tid till. Jag har börjat plugga på distans, fixat möhippa och varit med och planerat och fixat inför bröllop! Bästaste vännerna gifte sig i lördags! En helt underbart bröllop på en lika underbar höstdag och allt gick som en dans! Än en gång: Grattis Anna och Patrik!


Så jaa, det har verkligen varit full fart. Så mycket fart att denna veckan har spenderats mestadels hemma i sängen med värstinghosta samt stämbandsinflammation... Men nu börjar krafterna komma tillbaka sakta men säkert och jag hoppas få tillbaka rösten snart också!

Inget gott som inte har något gott med sig - i sjukstugan har det i alla fall funnits lite tid för pyssel! Jag fick hem min nya Iphone igår - och de behövde ju såklart ett virkat fodral! Mönstret är mitt eget - men jag kan gärna maila över på begäran!

Pyssliga (och hesa) hälsningar från mig <3