15 okt. 2010

Virkat Iphonefodral

Oj oj oj vad tiden går! Det sista veckorna har försvunnt i ett huj! Det har varit väldigt mycket att göra på alla fronter så pysslandet (och därmed också bloggandet) har det inte riktigt funnits tid till. Jag har börjat plugga på distans, fixat möhippa och varit med och planerat och fixat inför bröllop! Bästaste vännerna gifte sig i lördags! En helt underbart bröllop på en lika underbar höstdag och allt gick som en dans! Än en gång: Grattis Anna och Patrik!


Så jaa, det har verkligen varit full fart. Så mycket fart att denna veckan har spenderats mestadels hemma i sängen med värstinghosta samt stämbandsinflammation... Men nu börjar krafterna komma tillbaka sakta men säkert och jag hoppas få tillbaka rösten snart också!

Inget gott som inte har något gott med sig - i sjukstugan har det i alla fall funnits lite tid för pyssel! Jag fick hem min nya Iphone igår - och de behövde ju såklart ett virkat fodral! Mönstret är mitt eget - men jag kan gärna maila över på begäran!

Pyssliga (och hesa) hälsningar från mig <3

1 kommentar:

  1. Oj, gud vad fint! I like...!!! ... Om jag hade haft en Iphone så hade jag beställt en direkt! Räkna med att jag kommer att ha en snart. Kan jag få beställa ett personligt fodral av dig då? PS. Vore kul med en tjejträff snart... Jättekramar

    SvaraRadera