22 juni 2010

Glasskort

Glass i stora lass hör sommaren till! Idag har jag klippt och klistrat för fullt! Det är jättekul att färglägga stämpelmotiv - man jag tycker att det är ännu roligare att stämpla på olika papper, klippa ut och sätta ihop allt igen! På den stora glassen har jag "duttat" ut pyttesmå limprickar och sedan hällt glitter över som strössel. De små glassarna har fått 3d-lack på sig

Sukkersött, en jättefin norsk pysselblogg söker ny DT medlemmar - jag vet att det finns så många där ute i bloggvärlden sóm är SÅ duktiga - men om man inte provar så kan man ju heller inte få chansen! Detta kort får bli mitt lilla bidrag!

5 kommentarer:

 1. Himla fint och sommrigt kort :)

  Kram Gurkiss

  SvaraRadera
 2. Tack för titten! :) Mmmm - så gott det såg ut med glassarna - håller tummarna för dig! Ha det gôtt i solen!

  SvaraRadera
 3. Här fanns mycket fint att titta på! Grattis till vinsten, en stämpel(Sommarflicka med blommor) från Stämpelgården, på min blogg!
  Maila din adress till birgited@gmail.com!

  Kram
  Biggan

  SvaraRadera
 4. Om jag vore hälften så proffsig som du skulle jag göra succe bland alla som känner mig =) Puss på dig världens bästa Pilllan!

  SvaraRadera
 5. Fint kort! Blev sugen på glass nu... ;)

  Jo, tack att du skrev det om utmaningen sju sorters blommor. Men jag tyckte inte alls utmaningen var svår, som många andra tydligen....? Sju sorters blommor, ja hur svårt kan det vara :)

  SvaraRadera