19 juni 2010

Prinsessor och bröllopsyra!

Det undgår väl ingen idag, vare sig man är royalist eller inte, att det råder bröllopsyra i Sverige! Många beskådar festligheterna på plats i Stockholm och ännu fler sitter bänkade framför tv-apparaterna. För om man bortser från politiska och ekonomiska aspekter så är det ju något speciellt med bröllop och kanske framförallt med ett kungligt sådant. Fullt med glitter och glamour, pompa och ståt! Tänk på alla småtjejer som ser med längtan i blicken på Victoria idag och drömmer prinsessdrömmar när de lägger huvudet på kudden ikväll. Just den tanken har fått inspirera till ett prinsesskort idag!

Jag har gjort det efter en tävlingsskiss till Svensk Scrapbookings Midsommarcrop. I buketten har jag limmat fast små pärlor och den vita klänningen har jag penslat med liquid pearls utspätt med lite vatten för att få den att skimra! Sen har jag gått loss med glitterlim! För alla vet vel att små prinsessor älskar allt som glittrar och skimrar!?

För min del så kommer bröllopsyran att fortsätta även efter att Victoria och Daniel har fått varandra. Till hösten skall min bästa vän Anna gifta sig med sin Patrik! Jag har fått det ärofyllda uppdragen att vara både tärna och värdinna! Så roligt! ...men också väldigt nervöst! Alla bra tips inför dessa uppdrag är välkomna!
Dessutom så friade min Darling när vi var på långresa i våras! Så det planeras bröllop även för vår del. Datumet är än så länge hemligt men jag kan avsöja så mycket som att bröllopsyran kommer få råda i över ett år till!
Om ni bara inte kan få nog av bröllop och bröllopsinspiration så kan jag tipsa om tre underbara hemsidor som jag besöker regelbundet för att få inspiration till kommande bröllop: Green Weddingshoes, Polkadotbride, och Rocknrollbride.
Jag önskar Lycka till Victoria och Daniel - och Lycka till alla andra blivande Sommarbrudar!

2 kommentarer:

  1. ÅÅÅÅhhh vad fint! Jag vill också va prinsessa när vi gifter oss!!!!! Kram från Anna

    SvaraRadera
  2. This is gorgeous!! I love the crowns you have added and the flowers are beautiful!! Thanks for stopping by my blog and joining in with my blog candy, good luck!! Also, I have signed up as a follower, I love your vintage style!!
    Hugs,
    Stephanne

    SvaraRadera